• Rezervați / programați vizionarea locației: 0721-196.893
  • Cum ajungi la noi
  • Index
  • Locație cu Internet gratuit

Casa Mărțișor - Locație de petreceri pentru copiii din BucureștiIncepand cu data de 15.03.2020 activitatea se suspenda pe o perioada nedeterminata conform restrictiilor pandemiei Sars Cov 2.Cafeneaua părinților

Pentru ca toti copii vin la petrecere insotiti de cel putin un parinte, avem o zona speciala pentru acestia din urma. La parterul Clubului "Casa Martisor" am amenajat Cafeneaua "Art Cafe - Pisica Neagra" - un spatiu foarte elegant, dedicat parintilor, cu 20 de locuri pe fotolii de piele.

Cafeneaua părinților de la Casa Mărțișor

Locatia dispune de internet wireless gratuit pe care va invitam sa il folositi cu drag. Nu uitati sa cereti parola de la gazda.

Aici avem si o zona speciala unde se poate aranja o masa in gen bufet suedez pentru cazul in care va ganditi sa-i tratati cu ceva pe parintii invitatilor. De asemenea, dispunem de frigider pentru tortul sarbatoritului si pentru mentinerea bauturilor reci precum si de un cuptor cu microunde.

Cafeneaua părinților de la Casa Mărțișor

Pentru fumatori exista o terasa cocheta, pentru ca fumul sa nu ajunga in zona copiilor. Avem si pe terasa 12 locuri, mobilier elegant, fotolii si canapea de exterior.

In cafenea dispunem de o plasma mare pe care ruleaza un program de muzica si un monitor unde se poate vedea ce fac copii dumneavoastra la locul de petrecere.

Cafeneaua părinților de la Casa Mărțișor

Intr-o atmosfera placuta, va invitam la o cafea de calitate si specialitati de cafea, espresso, caffe latte, cappucino, caffe frappe, ciocolata calda, ceai.

Va garantam ca nu o sa va plictisiti pe tot parcursul petrecerii copiilor!

Nu impunem consumatie obligatorie pentru parinti. La fel ca si in cazul copiilor, Dvs. aduceti mancarea si bauturile.


Hai și tu pe Facebook!


Ofertă specială!

Doar luni, marti și miercuri!

Pachet economic cu animator: 575 LEI

Click aici pentru detalii

Locația este închiriată în exclusivitate timp de 3 ore. Durata se poate prelungi la prețul de 25 LEI pentru fiecare sfert de ora în plus.

Sunați acum la 0721-196.893 pentru rezervare sau pentru a programa vizionarea locației!

Si mai multe detalii

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati si: petreceri-adolescenti.ro.